Φυσίγγια

ΦΥΣΙΓΓΙΑ

Η επιχείρηση Ρουμελιώτης ειδικεύεται εδώ και πολλές δεκαετίες στην κατασκευή χειροποίητων φυσιγγιών. Διαθέτοντας πλέον υψηλή τεχνογνωσία και μοναδική δεξιοτεχνία, κατασκευάζουμε φυσίγγια διαφόρων ειδών (συγκεντρωτικά, διασποράς, χοντρά, ψιλά, σκοπευτικά), που διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους και σας τα προσφέρουμε σε απίστευτες τιμές.

Για την κατασκευή χρησιμοποιούνται αποκλειστικά πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, που εισάγουμε από την Ιταλία, ενώ τηρούνται οι αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας. Έτσι μπορούμε να εξασφαλίσουμε για εσάς μοναδική απόδοση στο κυνήγι κάθε είδους θηράματος.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε, επίσης, επώνυμα φυσίγγια εισαγωγής, από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.
Άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα στην περιοχή της Πάτρας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 

ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ

Η πολυετής εμπειρία μας στην κατασκευή φυσιγγιών, που έχει ως αποτέλεσμα την υψηλή εξειδίκευση και τεχνογνωσία μας, η χρήση των καλύτερων πρώτων υλών, που εισάγουμε απευθείας από την Ιταλία, και των πλέον σύγχρονων μηχανημάτων, εξασφαλίζουν το άψογο αποτέλεσμα στην παραγωγή των φυσιγγιών.

Θα βρείτε τα χειροποίητα φυσίγγια μας στο κατάστημά μας, σε ασυναγώνιστες τιμές.
Άμεση παράδοση σε όλη την Ελλάδα.

 

 

ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ 02

Διαθέτουμε την πληρέστερη γκάμα της αγοράς σε φυσίγγια εισαγωγής, τα οποία προμηθευόμαστε από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο, για να σας τα προσφέρουμε σε εξαιρετικές τιμές.

Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο και η αξιοπιστία του ονόματος «Ρουμελιώτης» αποτελούν εγγύηση για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουμε.

Επιλέξτε τα φυσίγγια που ανταποκρίνονται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες, ανάλογα με το θήραμα, τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν, τη θερμοκρασία και την τοποθεσία του κυνηγιού, και πετύχετε εξαιρετικές αποδόσεις.

Ελάτε στο κατάστημα ή επικοινωνήστε μαζί μας,  για να κάνετε την παραγγελία σας
ή να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας!